Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United-legende neemt het op voor Donny van de Beek

Manchester United-legende neemt het op voor Donny van de Beek

2 apr 2021, 12:10

Paul Scholes heeft het in gesprek met Webby & O'Neill opgenomen voor Donny van de Beek. De middenvelder heeft sinds zijn transfer naar Manchester United nog geen potten kunnen breken, maar dat komt vooral door het gebrek aan kansen, stelt Scholes.

Van de Beek maakte vorige zomer voor 39 miljoen euro de overstap naar Manchester United, maar verscheen sindsdien pas twee keer aan de aftrap bij The Red Devils. De 23 jarige middenvelder, die moeite heeft zijn gebruikelijke niveau te halen, wordt zelfs al in verband gebracht met een zomers vertrek uit Engeland. Oneerlijk, zo oordeelt Scholes. ‘Spelers hebben een serie wedstrijden nodig om ritme op te bouwen. Iedereen heeft een mening over Van de Beek, maar als hij één wedstrijd speelt, dan speelt hij de volgende tien duels niet', aldus de oud-middenvelder van United. ‘Dan is het onmogelijk om in vorm te komen.'

Van de Beek kwam tot dusver 27 keer in actie voor Manchester United, voornamelijk als invaller. De middenvelder is dit seizoen goed voor één doelpunt en één assist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.