Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United in slotfase langs Tottenham Hotspur

Manchester United in slotfase langs Tottenham Hotspur

11 apr 2021, 21:32

Manchester United heeft de tweede plaats in de Engelse voetbalcompetitie steviger in handen genomen. Het elftal van trainer Ole Gunnar Solskjær won in Londen van Tottenham Hotspur: 1-3.

Manchester liep 3 punten in op koploper Manchester City en 3 punten uit op nummer 3 Leicester City. Manchester City verloor zaterdag van Leeds United (1-2) en Leicester City zondag van nummer 4 West Ham United: 3-2. Manchester City heeft 74 punten en Manchester United, dat een duel minder speelde, 63.

Son Heung-min speelde een hoofdrol in de eerste helft. De openingstreffer van Manchester United werd afgekeurd omdat de Zuid-Koreaanse spits een klein tikje in zijn gezicht had gekregen van Scott McTominay. In de 40e minuut opende Son aan de andere kant de score: 1-0.

Manchester United trok de overwinning in de tweede helft naar zich toe. Cavani stuitte in de 57e minuut op de doelman, waarna Fred in de rebound scoorde. De tweede treffer kwam in de 79e minuut op naam van Cavani, die vallend met zijn hoofd scoorde. In blessuretijd zorgde Mason Greenwood voor 1-3.

Tottenham blijft door het verlies op de zevende plaats staan. Deelname aan de Champions League komend seizoen is ver weg voor het elftal van coach José Mourinho.

Steven Bergwijn ontbrak in de selectie bij Tottenham. Donny van de Beek bleef bij Manchester United op de reservebank zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.