Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United-icoon haalt uit naar Carrick: 'Hij had ook ontslagen moeten worden'

Manchester United-icoon haalt uit naar Carrick: 'Hij had ook ontslagen moeten worden'

24 nov 2021, 09:55

Manchester United nam zondag afscheid van Ole Gunnar Solskjaer en stelde diens assistent Michael Carrick aan als interim-trainer. Tot ongenoegen van Paul Scholes. Het Manchester United-icoon, dat jaren met Carrick samenspeelde, stelt dat ook hij had moeten vertrekken. 

‘Ik zou me schamen als ik Carrick was’, zei Scholes voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Villarreal en Manchester United bij BT Sport. ‘Op dit moment zijn dezelfde mensen aan het werk als vóór het ontslag van Solskjaer. De mensen die onder hem een enorme verantwoordelijkheid hadden op het trainingsveld zijn nu nog steeds actief.’

‘Ik denk dat ze allemaal hadden moeten gaan’, doelt Scholes op Carrick, Kieran McKenna, Martyn Pert en Mike Phelan, die wél mochten blijven na het vertrek van Solskjaer. ‘Ze waren onderdeel van het team van Ole. Ole vertrouwde zijn assistenten maar zij hebben de club en spelers net zoveel in de steek gelaten als Ole.’

Manchester United heeft zich dinsdag in de eerste wedstrijd onder interim-coach Carrick weten te plaatsen voor de achtste finales in de Champions League. Twee dagen na het vertrek van hoofdtrainer Ole Gunnar Solskjaer bleef de Engelse club in Spanje Villarreal met 2-0 de baas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.