Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United heropent gesprekken met PSV over transfer Gakpo'

'Manchester United heropent gesprekken met PSV over transfer Gakpo'

23 dec 2022, 20:03

Manchester United heeft opnieuw aangeklopt bij PSV voor sterspeler Cody Gakpo, zo meldt The Mirror. United wil in januari een vervanger voor de vertrokken Cristiano Ronaldo aantrekken.

De leiding van Manchester United zou volgens het Engelse tabloid op de hoogte zijn gebracht van de financiële situatie van de Eindhovenaren. PSV zou Gakpo moeten verkopen wegens de tegenvallende financiële cijfers.

Man United was afgelopen zomer ook al dicht bij het aantrekken van de PSV-aanvoerder, maar dat werd toen voorkomen door de Brabantse club. De kans is vrij groot dat Gakpo in januari alsnog de overstap richting de Premier League maakt. Er wordt gesproken over een transfersom rond de vijftig miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.