Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United heeft de verkeerde speler van Ajax gehaald'

'Manchester United heeft de verkeerde speler van Ajax gehaald'

18 dec 2023, 16:21

Antony heeft na het duel tegen Liverpool (0-0) van zondagavond de nodige kritiek moeten incasseren van de Engelse media. De aanvaller van Manchester United was grotendeels onzichtbaar op het veld en is gedurende dertien competitiewedstrijden dit seizoen nog niet betrokken geweest bij het maken van een doelpunt.

The Manchester Evening News vergelijkt de prestaties van Antony op Anfield met die van oud-Ajacied Mohammed Kudus: "Op dezelfde dag dat een andere linksbenige aanvaller van Ajax tweemaal scoort voor West Ham, lijkt het erop dat Manchester United de verkeerde heeft gekozen. Hij verbeterde enigszins toen het leek alsof hij zou worden gewisseld.."

Antony heeft onlangs zijn ongenoegen geuit over de Engelse media: "Zij beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waardoor ik kan groeien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.