Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United-fans vragen massaal om komst Erik ten Hag

Manchester United-fans vragen massaal om komst Erik ten Hag

23 nov 2021, 11:58

Erik ten Hag wordt door Britse media in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De Engelse grootmacht nam zondag afscheid van Ole Gunnar Solskjaer en zou in de trainer van Ajax een geschikte opvolger zien. Ook op Twitter wordt er volop gespeculeerd. Naast Ten Hag worden ook Mauricio Pochettino, Zinédine Zidane en Ralf Rangnick gelinkt aan de club, maar de mening van de fans lijkt duidelijk: ‘Wij willen Ten Hag’, zo klinkt het op het sociale medium. 

Zondag reageerde Ten Hag in gesprek met Hans Kraay jr. op de geruchten uit de Engelse media. ‘Ik kan er niks mee, ik ben met deze ploeg bezig’, benadrukte hij voor de camera van ESPN. ‘We hebben een heel mooie selectie en willen veel bereiken dit seizoen. We willen heel lang meestrijden en niet alleen meestrijden, maar ook voor titels gaan. Dat zit er met deze ploeg in. Daar richt ik mij op. Of ze niet hoeven te bellen? Wat ik zeg, ik richt me op daar waar ik ben en ik ben bij Ajax. Daar zit al mijn concentratie en de rest leidt alleen maar af.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.