Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag nadert met Manchester United rivaal City na ruime zege op Leicester

Ten Hag nadert met Manchester United rivaal City na ruime zege op Leicester

19 feb 2023, 00:00

Manchester United heeft de derde plaats in de Premier League nog steviger in handen gekregen. De ploeg van trainer Erik ten Hag won ook de thuiswedstrijd tegen Leicester City: 3-0. Marcus Rashford, de man in vorm, maakte de eerste twee doelpunten.

Rashford vierde zijn dertiende en veertiende competitietreffer. De snelle spits heeft dit seizoen in alle competities al 24 keer gescoord. De ingevallen Jadon Sancho bekroonde een prachtige aanval met de 3-0. Wout Weghorst speelde de hele wedstrijd voor United. Ten Hag hield Tyrell Malacia op de bank. Manchester United had vaker kunnen scoren. Diogo Dalot miste voor open doel en Lisandro Martínez kopte op de lat.

United heeft de tweede plaats van de Premier League in zicht gekregen. Manchester City heeft na het gelijkspel bij Nottingham Forest (1-1) nog maar 3 punten meer. Arsenal staat weer alleen aan kop. De lijstaanvoerder heeft een voorsprong van 2 punten op City en bovendien een duel minder gespeeld. Arsenal won zaterdag pas in blessuretijd bij Aston Villa (4-2). Na 90 minuten was de stand nog 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.