Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United dreigt Timber mis te lopen en schakelt door naar De Vrij'

'Manchester United dreigt Timber mis te lopen en schakelt door naar De Vrij'

13 juni 2022, 10:51

Niet Jurriën Timber, maar Stefan de Vrij moet de eerste versterking worden voor de defensie van Manchester United. Dat meldt La Gazetta dello Sport. Timber wordt al weken in verband gebracht met The Red Devils, maar lijkt nu toch te blijven bij Ajax. Volgens de Italiaanse krant schakelen de Engelsen daarom ook door naar De Vrij.

De 30-jarige De Vrij heeft nog een contract tot medio 2023 bij Internazionale. Vorige zomer werd de Nederlandse centrale verdediger ook in verband gebracht met een vertrek naar de Premier League. Volgens La Gazetta dello Sport is Inter is de afgelopen maanden al bezig geweest met een opvolger voor De Vrij en lijkt de Italiaanse topclub te gaan voor Fiorentina-verdediger Nikola Milenkovic.

De Vrij speelde het afgelopen seizoen 41 officiële wedstrijden voor Inter en wist daarin één keer te scoren en een assist af te leveren. De verdediger maakte in 2018 de overstap van Lazio naar de club uit Milaan. De oud-speler van Feyenoord veroverde met Inter vorig seizoen de landstitel en won één keer de Italiaanse beker en één keer de Italiaanse Supercoppa.

De Vrij in de basis bij Oranje

De Vrij startte de laatste twee wedstrijden van Oranje in de basis. De verdediger liet eerder op een persconferentie nog weten wat zijn favoriete positie is bij het Nederlands elftal. De Vrij gaf antwoord op een vraag van Valentijn Driessen, waar bondscoach Louis van Gaal dolblij op reageerde. Bekijk het in de onderstaande video terug.

Van Gaal slaat dolblij op tafel na gevat antwoord De Vrij op vraag Valentijn Driessen
1:26
Van Gaal slaat dolblij op tafel na gevat antwoord De Vrij op vraag Valentijn Driessen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.