Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United dicht bij contracteren Wout Weghorst'

'Manchester United dicht bij contracteren Wout Weghorst'

7 jan 2023, 00:00

De kans is groot dat Wout Weghorst het seizoen afmaakt bij Manchester United. The Red Devils zijn na het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek naar een spits en zijn volgens Foot Mercato dicht bij het contracteren van Weghorst, die dit seizoen door Burnley aan Besiktas wordt verhuurd.

Weghorst leek na de wedstrijd tegen Kasimpasa, waarin hij scoorde, afscheid te nemen van de Besiktas-fans. De spits zou dicht bij een transfer naar Manchester United zijn. Het zou om een huurdeal voor de rest van het seizoen gaan. Weghorst moet eerst terugkeren bij Burnley, om vervolgens doorverhuurd te kunnen worden aan United. Besiktas moet ook nog akkoord gaan, dat hem graag binnenboord wil houden.

De 30-jarige Weghorst heeft zich op het WK in Qatar in de kijker gespeeld door als supersub in de kwartfinale tegen Argentinië twee keer te scoren en een verlenging af te dwingen voor het Nederlands elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.