Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United-criticasters zijn vooral jaloers'

'Manchester United-criticasters zijn vooral jaloers'

9 nov 2020, 10:43

Niet het povere spel, maar jaloezie is volgens Manchester United-aanvoerder Harry Maguire de oorzaak van de vele kritiek die de voetbalclub de laatste tijd over zich heen heeft gekregen. "Ik ben hier nu anderhalf jaar. Bij deze club heb ik één ding gemerkt in mijn tijd hier", begint de Engelse verdediger in een video op het Twitterkanaal van United. "En dat is dat we de meest spraakmakende club ter wereld zijn. Waarom? Omdat we de grootste club ter wereld zijn. Mensen willen niet dat we het goed doen. Waarom? Waarschijnlijk vanwege het succes dat we in het verleden hebben gehad."

Zaterdag verlichtte United de druk op de schouders van trainer Ole Gunnar Solskjaer door met 3-1 te winnen van Everton in de Premier League. De Noorse trainer lag onder vuur na de 2-1-nederlaag in de Champions League bij Istanbul Başakşehir, en de slechte seizoensstart in de Engelse competitie. Daarin wist United maar drie keer te winnen in zeven wedstrijden.

Maguire vindt de kritiek aan het adres van zijn trainer onterecht en stelt dat het team goed gereageerd heeft op de slechte resultaten. "Het was niet goed genoeg de laatste tijd. We gaven de doelpunten makkelijk weg en vonden het te moeilijk om kansen te creëren. We wisten dat de wedstrijd tegen Everton belangrijk was. We reageerden goed, dit is maar een begin."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.