Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United brengt verhoogd bod uit op Martínez'

'Manchester United brengt verhoogd bod uit op Martínez'

8 juli 2022, 08:41

Manchester United gaat erg ver voor Ajax-verdediger Lisandro Martínez, zo meldt Voetbal International. De club van trainer Erik Ten Hag heeft naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro over voor de kleine Argentijn.

Het contract van Martínez loopt nog tot medio 2025, Ajax wil dan ook niet meewerken aan een vertrek van de centrale verdediger. 'Een vertrek is op dit moment niet aan de orde en we gaan er ook vanuit dat we sterk zijn en dat het niet gaat gebeuren,' vertelde trainer Alfred Schreuder afgelopen week over de Engelse interesse in Martínez.

Naast Manchester United zou ook Arsenal al verschillende keren een bod hebben uitgebracht op de international van Argentinië. Afgelopen week maakte De Telegraaf bekend dat The Gunners toen zo'n veertig miljoen euro over hadden voor de centrale verdediger.

Martínez kwam in 2019 over van het Argentijnse Defensa y Justicia. De Amsterdammers betaalde zo'n zeven miljoen euro voor de felle verdediger. Inmiddels heeft de zevenvoudig international al 118 wedstrijden in het shirt van Ajax gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.