Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United bevriest prijzen seizoenskaarten

Manchester United bevriest prijzen seizoenskaarten

24 mrt 2021, 15:26

Manchester United heeft voor de tiende keer op rij de prijzen voor de seizoenskaarten niet verhoogd. "De prijzen van seizoenskaarten zijn bevroren voor het seizoen 2021-22, als onderdeel van onze voortdurende inzet voor eerlijke prijzen, die al geruime tijd een fundamenteel onderdeel van ons ticketbeleid is", zei operationeel directeur Richard Arnold van de Engelse club.

Het bevriezen van de prijzen is ook onderdeel van het plan om weer toeschouwers toe te laten in het stadion. De Brits regering werkt aan versoepelingen van de coronaregels, waardoor mogelijk vanaf midden mei maximaal 10.000 fans weer plaats mogen nemen in de stadions.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.