Terug

Volg Vandaag Inside

 Manchester United bevestigt komst Solskjaer

Manchester United bevestigt komst Solskjaer

19 dec 2018, 11:42

Manchester United heeft Ole Gunnar Solskjaer benoemd als interim-trainer. De Noor, die ruim een decennium voor de club speelde, volgt de ontslagen José Mourinho op. Hij tekent een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt.

Eerder op de dag liep United al vooruit op de zaken door op de eigen website een filmpje te plaatsen van Solskjaer. Dat filmpje werd later weer verwijderd. De Noorse premier Erna Solberg feliciteerde Solskjaer al met zijn aanstelling. Rond 10.20 uur bevestigde United het nieuws.

De 45-jarige Solskjaer was tot op heden trainer van Molde FK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.