Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United bevestigt komst Eriksen

Manchester United bevestigt komst Eriksen

16 juli 2022, 16:01

Manchester United heeft de komst van Christian Eriksen wereldkundig gemaakt. De Deense middenvelder heeft tot de zomer van 2025 getekend bij de club van de Nederlandse trainer Erik ten Hag.

De 30-jarige Eriksen speelde het afgelopen seizoen ook in de Premier League, voor Brentford. Eerder kwam hij namens Tottenham Hotspur uit in de hoogste Engelse competitie.

"Ik heb meegekregen hoe Ten Hag bij Ajax te werk ging en weet hoe hij zich voorbereidt. Het is duidelijk dat hij een geweldige trainer is en nadat ik met hem heb gesproken en hij me over zijn visie heeft verteld, heb ik nog meer zin in de toekomst", zei Eriksen.

De Deen werd vorig jaar tijdens het EK op het veld getroffen door een hartstilstand. Eriksen moest tijdens het duel met Finland gereanimeerd worden en kreeg later in het ziekenhuis een ICD, een apparaatje dat ingrijpt bij een levensbedreigende hartritmestoornis. Als gevolg daarvan werd het contract van de aanvallende middenvelder bij de Italiaanse club Internazionale ontbonden, omdat in Italië niet met zo'n inwendige defibrillator gevoetbald mag worden. Nadat hij een tijdje had meegetraind bij Jong Ajax, maakte Eriksen bij Brentford zijn officiële rentree als profvoetballer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.