Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United betaalt Ajax forse bonus per gespeelde wedstrijd voor Martinez'

'Manchester United betaalt Ajax forse bonus per gespeelde wedstrijd voor Martinez'

29 juli 2022, 19:24

Ajax ontving een vaste transfersom van 57,32 miljoen euro voor Lisandro Martinez van Manchester United. Ook (een gedeelte van) de bonus van tien miljoen euro lijkt echter binnen handbereik voor Ajax.

De Amsterdamse club ontvangt namelijk 66.667 euro voor elke wedstrijd die Martinez speelt voor Manchester United. "Of het nu één minuut als invaller is of negentig minuten als basisspeler," vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

De bonus geldt voor maximaal dertig wedstrijden per jaar, in alle competities. Dat kan Ajax vijf jaar lang (Martinez tekende een vijfjarig contract in Engeland) dus een bedrag van twee miljoen euro per jaar opleveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.