Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United bereikt akkoord met Ralf Rangnick als tijdelijke opvolger van Solskjaer'

'Manchester United bereikt akkoord met Ralf Rangnick als tijdelijke opvolger van Solskjaer'

25 nov 2021, 16:28

Manchester United heeft een akkoord bereikt met Ralf Rangnick als tijdelijke opvolger van Solskjaer, meldt The Athletic. Rangnick zal tot het einde van het seizoen de honneurs waarnemen.

United heeft met Lokomotiv Moskou een akkoord bereikt over Rangnick, die in Rusland head of sports and development is. Hij zal volgens The Athletic op Old Trafford een contract voor zes maanden tekenen en daarna nog twee jaar als adviseur aan Manchester United verbonden blijven.

Ole Gunnar Solskjaer werd afgelopen weekend ontslagen bij Manchester United. De Noor was een kleine drie jaar hoofdcoach bij Manchester United, waar hij in december 2018 de Portugees José Mourinho opvolgde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.