Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United bedankt voor terugkeer Ronaldo'

'Manchester United bedankt voor terugkeer Ronaldo'

11 mrt 2021, 22:17

Emanuele Gamba, een Italiaanse journalist, heeft aan de sportkrant Calciomercato laten weten dat Jorge Mendes, zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, zijn cliënt afgelopen zomer heeft aangeboden bij zijn oude club Manchester United. The Red Devils bedankten voor een terugkeer van de Portugese aanvaller.

Gamba voorspelt dat Ronaldo zijn contract zal uitdienen bij Juventus. De 36-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2022 bij De Oude Dame. 'Of hij gaat vertrekken? Ik denk dat de enige kans daarvoor afgelopen zomer was en dat heeft zijn zaakwaarnemer ook geprobeerd', stelt Gamba. 'Mendes heeft gekeken of er mogelijkheden waren en heeft die niet gevonden. Ik betwijfel of een jaar later, met een nóg oudere Ronaldo, deze mogelijkheden nu wel zullen verschijnen.'

Dinsdagavond werd Juventus pijnlijk in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door FC Porto. De uitschakeling was vooral pijnlijk voor Cristiano Ronaldo. De 36-jarige Portugees kwam drie jaar geleden over van Real Madrid en wilde de Italiaanse club graag de Champions League bezorgen. In 2019 verloor Juventus in de kwartfinales van Ajax, vorig seizoen was Olympique Lyon in de achtste finales te sterk en dit keer voorkwam Porto succes van Juventus.

SAMENVATTING: Juventus - FC Porto

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.