Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City zonder Silva in CL

Manchester City zonder Silva in CL

11 dec 2018, 16:50

MANCHESTER (ANP) - Manager Pep Guardiola van Manchester City kan woensdag in de wedstrijd in de Champions League tegen het Duitse Hoffenheim niet beschikken over David Silva. De Spaanse middenvelder heeft zaterdag in het competitieduel met Chelsea (0-2) een hamstringblessure opgelopen. Hij is volgens Guardiola zeker een paar weken niet inzetbaar.

Ook Kevin De Bruyne en Danilo doen woensdag niet mee. Evenals Sergio Agüero, maar die is mogelijk wel op tijd hersteld voor de competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen Everton.

,,Ik kan niet erg veel wisselen op deze manier. Als ik iets zou kunnen wensen, dan zou ik graag mijn spelers terug willen'', aldus de geplaagde coach. ,,We moeten er als aan doen om te winnen en eerste te worden in de groep, zodat we een klein voordeel hebben als we met de laatste zestien beginnen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.