Terug

Volg Vandaag Inside

Sandler op weg naar Anderlecht

Sandler op weg naar Anderlecht

16 juli 2019, 15:02

Manchester City gaat zonder Philippe Sandler naar Azië voor een serie oefenwedstrijden. De 22-jarige verdediger uit Amsterdam staat op het punt om verhuurd te worden aan Anderlecht. Sandler wordt bij de Belgische recordkampioen herenigd met Vincent Kompany, onder wiens hoede hij afgelopen jaar ervaring opdeed bij City.

Na een sterk seizoen bij PEC Zwolle verhuisde de verdediger vorig jaar naar Manchester City. Sandler kreeg bij de Engelse kampioen alleen wat speeltijd in de hoofdmacht tijdens bekerwedstrijden. Om meer in actie te komen, volgt de Amsterdammer nu waarschijnlijk Kompany naar Anderlecht. De Belgische verdediger keerde deze zomer als trainer-speler terug in Brussel.

Pep Guardiola, de manager van City, neemt 27 spelers mee naar Azië onder wie ook de Spaanse zomeraanwinsten Rodri en Angeliño, de linksback die overkwam van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.