Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City zet United op 12 punten

Manchester City zet United op 12 punten

11 nov 2018, 20:29

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft Manchester United in de Engelse voetbalcompetitie op een nog grotere achterstand gezet. De koploper was met 3-1 te sterk voor het team van coach José Mourinho en heeft na twaalf speelronden 12 punten meer.

David Silva opende in de 12e minuut de score. Sergio Agüero verdubbelde aan het begin van de tweede helft de voorsprong door vanuit een moeilijke hoek de bal hard en hoog in het doel te schieten. Voor de Argentijn betekende het zijn 151e doelpunt in de Premier League. Agüero staat daarmee op de achtste plaats van topscorers aller tijden in de hoogste Engelse voetbalklasse.

Manchester United mocht nog even hopen op een goed resultaat toen de Belgische spits Romelu Lukaku in het zestienmetergebied onderuit ging na contact met doelman Ederson. Anthony Martial benutte de strafschop. Invaller Ilkay Gündogan stelde de zege voor Manchester City in de 86e minuut met de 3-1 veilig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.