Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City wint voor vijftiende keer op rij en bekert verder

Manchester City wint voor vijftiende keer op rij en bekert verder

10 feb 2021, 21:41

Manchester City is in Engeland niet te stoppen. Het elftal van trainer Pep Guardiola behaalde woensdag de vijftiende achtereenvolgende overwinning. Dit keer gebeurde dat in de achtste finales van de FA Cup, tegen Swansea City, de nummer 3 uit het Championship: 1-3.

Kyle Walker opende na een half uur spelen de score. Kort na de pauze viel de beslissing. In de 47e minuut zorgde Raheem Sterling voor de 0-2 en in de 50e minuut werd het 0-3 via Gabriel Jesus. Invaller Morgan Whittaker scoorde een klein kwartier voor tijd nog wel tegen voor Swansea.

Manchester City begon de indrukwekkende zegereeks 19 december bij Southampton (0-1). Dankzij de vele overwinningen heeft de club inmiddels de leiding in de Premier League met 5 punten voorsprong op Manchester United en bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

Bournemouth en Manchester United verzekerden zich dinsdag al van een plek bij de laatste acht in de FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.