Manchester City wint voor derde keer op rij de League Cup

1 mrt 2020, 20:32

Manchester City heeft voor de derde keer op een rij de League Cup gewonnen. De ploeg van trainer Pep Guardiola was op Wembley met 2-1 te sterk voor Aston Villa.

Sergio Agüero en Rodrigo bezorgden City binnen een half uur al een riante voorsprong van 2-0, maar nog voor rust kwam Villa via Mbwana Samatta terug tot 2-1. Samatta scoorde na een goede voorzet van Anwar El Ghazi, die in de 70e minuut werd gewisseld. In de boeiende tweede helft werd er niet meer gescoord.

Vorig seizoen won City na strafschoppen van Chelsea, een jaar eerder werd Arsenal met 3-0 verslagen.