Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City wint maar net bij Watford

Manchester City wint maar net bij Watford

4 dec 2018, 23:59

WATFORD (ANP) - Manchester City blijft voorlopig de ongeslagen koploper van de Premier League. Het elftal van de Spaanse coach Pep Guardiola won ook bij Watford, 1-2. Liverpool kan de lijstaanvoerder woensdag tot op 2 punten naderen, maar dan moet het wel winnen bij Burnley.

Tegen Watford kwam City pas kort voor rust op voorsprong. De Duitser Leroy Sané scoorde. Vrij snel na de hervatting vergrootte de Algerijn Riyad Mahrez de marge. Vijf minuten voor tijd maakte de Fransman Abdoulaye Doucoure er nog 1-2 van.

Daryl Janmaat ontbreekt nog steeds bij Watford wegens een blessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.