Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City wint eindelijk weer twee duels op rij

Manchester City wint eindelijk weer twee duels op rij

5 dec 2020, 19:01

Manchester City is dankzij een 2-0-zege op Fulham weer in de subtop van de Engelse Premier League beland. De ploeg van coach Pep Guardiola won voor het eerst dit seizoen twee competitieduels op rij. Vorige week was City met 5-0 duidelijk te sterk geweest voor Burnley. De club heeft nu 18 punten uit tien duels.

Al na 5 minuten leidde de thuisploeg door een doelpunt van Raheem Sterling, weggestuurd met een steekpass door Kevin De Bruyne. Beide spelers hadden ook een hoofdrol bij de tweede treffer. Sterling werd lichtjes aangetikt door Joachim Andersen. De makkelijk gegeven strafschop werd benut door De Bruyne.

Oranje-international Nathan Aké was door Guardiola opnieuw buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.