Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City wil Ajax beroven van megatalent'

'Manchester City wil Ajax beroven van megatalent'

13 apr 2020, 15:40

Ajax moet vrezen voor het vertrek van Sontje Hansen. De zeventienjarige aanvaller van Ajax kan volgens The Guardian rekenen op interesse van Manchester City.

Volgens de Engelse krant zat Manchester City meerdere malen op de tribune voor het talent van Ajax. Zo werd de aanvaller bekeken tijdens het WK onder 17 en was er een scout aanwezig bij verschillende wedstrijden in de Youth League. Ook op het EK onder 17, waar Hansen in het ‘Elftal van het Toernooi’ werd opgenomen, was Manchester City van de partij.

Manchester City ziet Hansen als een koopje. De club denkt zo’n 6 miljoen pond, omgerekend 6.8 miljoen euro, kwijt te zijn aan de aanvaller van Ajax wiens contract in de zomer van 2021 afloopt.

Pep Guardiola, trainer van de huidige nummer twee van de Premier League, zou erg gecharmeerd zijn van Hansen, die City meer opties moet gaan bieden in de aanval. De Engelse grootmacht zoekt naar een mogelijke opvolger voor clubtopscorer Sergio Agüero, van wie nog onzeker is of hij zijn aflopende contract bij de club zal gaan verlengen.

Naast Sergio Agüero is ook de toekomst van Leroy Sané onzeker. De aanvaller werd de afgelopen maanden meerdere malen gelinkt aan Liverpool, Real Madrid en Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.