Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City werkte niet mee aan onderzoek UEFA'

'Manchester City werkte niet mee aan onderzoek UEFA'

29 juli 2020, 10:02

Internationaal sporttribunaal CAS heeft hard uitgehaald naar voetbalclub Manchester City. Volgens de instantie heeft de formatie uit de Premier League op welhaast schandalige wijze geweigerd mee te werken met de UEFA naar een onderzoek wegens financiële malversaties.

Desondanks sprak het CAS de Engelse topclub eerder vrij van een schorsing van twee jaar voor Europees voetbal. City kan daarom komend seizoen wel deelnemen aan de Champions League. "Er is geen bewijs voor financiële malversaties", aldus het CAS.

Manchester City eindigde de competitie in Engeland als nummer 2, achter Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.