Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City verslaat Everton

Manchester City verslaat Everton

15 dec 2018, 16:40

MANCHESTER (ANP) - Gabriel Jesus heeft Manchester City weer aan de koppositie van de Premier League geholpen. De Braziliaan maakte de eerste twee doelpunten in het thuisduel met Everton (3-1).

Jesus opende in de 22e minuut de score en kopte zijn team in de vijftigste minuut naar 2-0. Leroy Sané bereidde beide treffers voor. Dominic Calvert-Lewin maakte het duel weer even spannend (2-1), maar invaller Raheem Sterling bracht de marge vier minuten na de aansluitingstreffer weer op twee doelpunten.

Kevin De Bruyne mocht een kwartier voor tijd invallen bij City. De Belg stond anderhalve maand aan de kant met een knieblessure.

Manchester City heeft in ieder geval voor een dag twee punten meer dan Liverpool, dat zondag Manchester United ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.