Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City verovert League Cup

Manchester City verovert League Cup

24 feb 2019, 21:27

LONDEN (ANP) - Manchester City heeft voor het tweede jaar op rij de League Cup gewonnen, het tweede bekertoernooi in Engeland. De ploeg van coach Pep Guardiola versloeg in de finale Chelsea. Het verschil werd pas gemaakt in de strafschoppenreeks: 4-3. Raheem Sterling schoot de beslissende penalty raak.

Beide teams waren in de normale speeltijd niet tot scoren gekomen en ook de verlenging bleef doelpuntloos. Chelsea was eerder deze maand in de competitie nog afgedroogd door Manchester City dat op eigen veld met liefst 6-0 won. De ploeg uit Londen had ditmaal de beste kansen, maar verloor in de strafschoppenreeks na missers van Jorginho en David Luiz. Bij City miste alleen Leroy Sané.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.