Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City-talent Carlos Borges (19) maakt overstap naar Ajax'

'Manchester City-talent Carlos Borges (19) maakt overstap naar Ajax'

1 aug 2023, 18:58

Ajax staat op het punt om een veelbelovend talent aan hun selectie toe te voegen. De 19-jarige Carlos Borges zal spoedig de overstap maken van Manchester City naar Amsterdam, meldt Fabrizio Romano.

De jonge Portugees zal binnenkort zijn medische keuring ondergaan bij Ajax, waar hij naar verwachting voor vier of vijf jaar zal tekenen. West Ham United werd lang gezien als de favoriet om de talentvolle aanvaller binnen te halen, maar Borges geeft nu toch de voorkeur aan Ajax.

Carlos Borges speelde het afgelopen seizoen voor het beloftenelftal van Manchester City. De veelzijdige aanvaller kan zowel als links- als rechtsbuiten uit de voeten. In de Premier League 2 heeft hij indruk gemaakt met maar liefst 21 goals en 9 assists in 24 competitieduels voor de beloften van Manchester City. Ook in de Youth League wist hij te schitteren, met vijf doelpunten in zeven wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.