Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City pas laat voorbij Everton

Manchester City pas laat voorbij Everton

28 sep 2019, 22:30

Manchester City is de enige club in Engeland die koploper Liverpool voorlopig in het zicht houdt. De regerend kampioen won met 3-1 bij Everton. Manchester City heeft na zeven speelronden vijf punten minder dan Liverpool, dat eerder op zaterdag afrekende met Sheffield United (0-1).

Everton hield Manchester tot halverwege de tweede helft in bedwang. Gabriel Jesus opende in de 24e minuut de score voor het team van trainer Pep Guardiola. Dominic Calvert-Lewin maakte in de 33e minuut gelijk.

Het was aan Riyad Mahrez te danken dat City opnieuw de leiding nam. De Algerijn trof in de 71e minuut doel vanuit een vrije trap. Raheem Sterling zorgde kort voor tijd voor de beslissing.

Everton heeft na zeven speelronden zeven punten en staat op de vijftiende plaats.

René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'
3:53
René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.