Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City neemt in tweede helft afstand van Fulham

Manchester City neemt in tweede helft afstand van Fulham

13 mrt 2021, 23:52

Manchester City heeft in de Premier League een ruime overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen Fulham: 0-3. De koploper nam pas in de tweede helft afstand; alle goals vielen in het eerste kwartier na rust.

John Stones opende in de 47e minuut de score, waarna Gabriel Jesus er tien minuten later met een hard schot 0-2 van maakte. Sergio Agüero besliste na een uur uit een penalty de eindstand. Voor Agüero was het zijn eerste doelpunt in de Premier League sinds 21 januari van vorig jaar. Hij wist in de afgelopen dertien competitiewedstrijden niet te scoren.

Manchester City, dat de 22e zege in 30 duels boekte, vergrootte de voorsprong op Manchester United tot 17 punten. United wacht zondag de thuiswedstrijd tegen West Ham United.

Kenny Tete deed bij de thuisploeg de hele wedstrijd mee. Terence Kongolo bleef op de bank bij Fulham.

City speelt dinsdag in de Champions League tegen Borussia Mönchengladbach. De eerste wedstrijd werd al met 2-0 gewonnen door City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.