Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City na rust ruim langs Burnley

Manchester City na rust ruim langs Burnley

20 okt 2018, 20:07

MANCHESTER (ANP) - Middenmoter Burnley heeft bij Manchester City niet voor een verrassing kunnen zorgen. De landskampioen zegevierde voor eigen publiek met 5-0. Bij de rust leidde de ploeg van trainer Pep Guardiola nog maar met 1-0. De doelpunten kwamen op naam van Sergio Agüero, Bernardo Silva, Fernandinho, Riyad Mahrez en Leroy Sané

Het nog ongeslagen Manchester City kwam met 23 punten uit negen duels alleen aan kop. Rivaal Chelsea speelde gelijk tegen Manchester United (2-2) en staat nu op twee punten van de titelhouder. Ook Tottenham Hotspur, dat met 1-0 won bij West Ham United, heeft twee punten minder dan City.

Liverpool kan zaterdagavond ook nog op 23 punten komen, met een overwinning bij Huddersfield Town.

City speelt dinsdag in de Champions League uit tegen Sjachtar Donetsk. In dat duel zou Kevin De Bruyne als basisspeler kunnen terugkeren bij de ploeg uit Manchester. De Belgische spelmaker viel tegen Burnley in de 58e minuut in. Hij had door een knieblessure in het nieuwe seizoen nog niet gespeeld voor de hoofdmacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.