Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City meldt nog drie coronagevallen

Manchester City meldt nog drie coronagevallen

6 jan 2021, 13:36

Manchester City heeft gemeld dat opnieuw twee spelers positief hebben getest op het coronavirus, doelman Scott Carson en de jeugdige middenvelder Cole Palmer. Ook heeft iemand uit de staf positief getest. Het afgelopen weekeinde miste City al zes spelers vanwege het virus in het gewonnen duel met Chelsea in de Premier League. Woensdagavond speelt de club in de halve finale van de League Cup tegen Manchester United.

Tot de zes die ontbraken tegen Chelsea behoorde ook eerste-doelman Ederson, waardoor de keuze voor de plaats onder de lat nu zeer beperkt wordt voor coach Pep Guardiola. Zack Steffen staat waarschijnlijk in het doel tegen United, nadat hij tegen Chelsea ook al van de partij was geweest.

Ferran Torres, Tommy Doyle en Eric Garcia zijn eveneens nog in isolatie. Kyle Walker en Gabriel Jesus, die rond de kerstdagen positief testten, hervatten binnenkort weer de training.

Onlangs maakte ook het vrouwenteam van Manchester City bekend dat meerdere speelsters zijn besmet met het virus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.