Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City laat langs Dinamo Zagreb

Manchester City laat langs Dinamo Zagreb

2 okt 2019, 01:21

Manchester City heeft in groep C van de Champions League ook de tweede wedstrijd gewonnen. Dat ging niet zonder moeite. De thuiswedstrijd tegen het stugge Dinamo Zagreb eindigde in 2-0. Invaller Raheem Sterling opende pas na ruim een uur de score waarna Phil Foden, ook al een invaller, diep in de extra tijd het duel besliste.

Het duel in Manchester stond onder leiding van Serdar Gözübüyük en zijn team. De Nederlandse arbiter maakte zijn debuut in de groepsfase van de Champions League. Hij gaf geel aan onder anderen de trainers Pep Guardiola (City) en Nenad Bjelica wegens protesteren.

Manchester City moest het doen zonder spelmaker Kevin De Bruyne (liesblessure). Ilkay Gündogan schoot in de beginfase op de lat. Ook David Silva en Sergio Agüero misten grote kansen namens de thuisclub, die na de rust evenmin uitblonk in de afronding. Sterling en Foden maakten uiteindelijk het verschil.

In de andere groepswedstrijd verloor debutant Atalanta opnieuw. In Milaan zegevierde Sjachtar Donetsk met 2-1. In de extra tijd maakte Manor Solomon het winnende doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.