Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City koopt geen dure vervanger voor Agüero'

'Manchester City koopt geen dure vervanger voor Agüero'

2 apr 2021, 21:17

Manchester City heeft niet het geld om een dure vervanger te kopen voor topscorer Sergio Agüero, die aan het einde van dit seizoen de Engelse topclub na tien jaar verlaat. Dat zegt coach Pep Guardiola. "De kans is groot dat de club deze zomer geen aanvaller koopt. De prijzen zijn te hoog, we kunnen ons dat niet veroorloven. Alle clubs hebben het financieel moeilijk door de coronapandemie", aldus de Spanjaard tegen de BBC.

In de media is al wel volop gespeculeerd over een aanvaller die de plaats moet innemen van Agüero. Erling Haaland van Borussia Dortmund is vaak genoemd, maar ook Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain). "Die spelers zijn op dit moment niet haalbaar. Onmogelijk", aldus Guardiola, die meent dat City genoeg goede spelers heeft in de A-selectie. "En we hebben interessante spelers in de jeugdopleiding."

De 32-jarige Agüero heeft een aflopend contract bij Manchester City. De Argentijnse aanvaller verruilde Atlético Madrid in 2011 voor Manchester City. Hij maakte in 384 wedstrijden 257 doelpunten voor de Engelse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.