Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City in cruciale fase voorlopig zonder De Bruyne

Manchester City in cruciale fase voorlopig zonder De Bruyne

19 apr 2021, 13:42

Manchester City moet het in de cruciale fase van het seizoen voorlopig doen zonder Kevin De Bruyne. De Belgische aanvoerder van de aanstaande kampioen van Engeland liep zaterdag op Wembley tegen Chelsea een blessure op aan zijn rechtervoet. De ernst van de kwetsuur is volgens City nog niet duidelijk, maar De Bruyne ontbreekt in ieder geval woensdag in de competitiewedstrijd tegen Aston Villa.

De spelmaker van City blesseerde zich kort na rust in een duel aan de zijlijn met N'Golo Kanté en kon niet verder. Kort na het uitvallen van De Bruyne maakte Hakim Ziyech voor Chelsea het enige doelpunt in de halve finale van de FA Cup (1-0). Chelsea neemt het op 15 mei in de finale van het bekertoernooi op tegen Leicester City.

Manchester City heeft aan kop van de Premier League 8 punten voorsprong op stadgenoot United. Komende zondag speelt de ploeg van trainer Pep Guardiola de finale van het toernooi om de League Cup tegen Tottenham Hotspur. Drie dagen later wacht de eerste ontmoeting met Paris Saint-Germain in de halve finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.