Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City heeft grote prijs nodig'

'Manchester City heeft grote prijs nodig'

19 feb 2019, 09:00

MANCHESTER (ANP) - Manchester City moet de Champions League winnen om zich echt te kunnen scharen in het rijtje van beste voetbalclubs van Europa. Dat zegt speler Ilkay Gündogan op de website van de Europese voetbalbond UEFA.

,,Als je bij de internationale elite wilt horen, heb je deze prijs nodig. Als dat gebeurt, zal de club een nieuw tijdperk binnentreden en komt de club op gelijke hoogte met Real, Barcelona, Bayern of Juventus, clubs die nu nog een trapje hoger staan'', aldus de middenvelder. ,,Misschien niet vanwege de manier waarop ze voetballen, maar wel als club.''

In de laatste vijf seizoenen in de Champions League werd City drie keer uitgeschakeld in de achtste finales. In 2016 haalde de club de halve finales, waarin Real Madrid toen te sterk was. Vorig jaar verloor de ploeg in de kwartfinales van Liverpool.

De Engelse landskampioen neemt het woensdag in de achtste finales op tegen het Duitse Schalke 04.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.