Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City haalt Amerikaanse doelman

Manchester City haalt Amerikaanse doelman

11 dec 2018, 20:27

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft de eerste versterking voor het nieuwe voetbalseizoen al binnen. De Engelse topclub bereikte dinsdag een akkoord over de komst, in de zomer, van Zack Steffen. De 23-jarige Amerikaanse doelman staat nu in eigen land nog onder contract bij Columbus Crew SC.

Steffen, die geldt als een van de grootste talenten van de Verenigde Staten, ondertekent bij Manchester City een vierjarig contract. De keeper doet met Columbus Crew vanaf maart nog mee aan wedstrijd in de Major League Soccer en komt in juli naar Engeland.

Steffen is sinds kort de vaste doelman van het Amerikaanse voetbalelftal. Hij speelde tot dusverre zes interlands. Eerder stond hij onder contract bij SC Freiburg, waar hij uitkwam voor het tweede elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.