Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City blijft op alle fronten meedoen

Manchester City blijft op alle fronten meedoen

26 jan 2019, 18:55

MANCHESTER (ANP) - Manchester City kan dit seizoen nog vijf prijzen winnen. De huidige nummer twee uit de Premier League bereikte zaterdag overtuigend de achtste finales van de FA Cup door een zege van 5-0 op Burnley. Manchester City staat ook in de achtste finales van de Champions League en in februari neemt het team van trainer Pep Guardiola het in de eindstrijd van de League Cup op tegen Chelsea. City was het seizoen in augustus gestart met winst van de Engelse Supercup.

Burnley ging in oktober in de competitie al met 5-0 onderuit bij Manchester City. Ook nu had het team van trainer Sean Dyche weinig in te brengen in het Etihad-stadion.

Gabriel Jesus opende halverwege de eerste helft na een goede individuele actie de score. Kort na rust verdubbelde de Portugees Bernardo Silva de voorsprong. Na iets meer dan een uur verdween de spanning met de derde treffer voor de thuisclub, gemaakt door Kevin De Bruyne, helemaal uit de wedstrijd. Kevin Long passeerde daarna zijn eigen doelman en invaller Sergio Agüero benutte een strafschop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.