Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City bindt talent Foden tot 2024

Manchester City bindt talent Foden tot 2024

10 dec 2018, 20:57

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft het vertrouwen uitgesproken in Phil Foden. De clubleiding bereikte maandag een akkoord over een nieuw zesjarig contract met de talentvolle 18-jarige middenvelder.

Foden is afkomstig uit de jeugdopleiding van City en speelt al sinds zijn achtste voor de Engelse grootmacht. Aan het begin van dit seizoen mocht hij met de selectie van trainer Pep Guardiola mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Ook had Foden begin augustus een basisplaats in de wedstrijd tegen bekerwinnaar Chelsea om de Community Shield, de Engelse Supercup.

Foden maakte in oktober 2017, in de finale van het wereldkampioenschap onder 17, twee doelpunten voor Engeland tegen Spanje. Engeland won met 5-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.