Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City biedt 3 spelers en 100 miljoen op Messi'

'Manchester City biedt 3 spelers en 100 miljoen op Messi'

27 aug 2020, 20:55

Het spel rond Lionel Messi is op de wagen: Manchester City zou een bod van 100 miljoen plus drie spelers hebben uitgebracht op de Argentijnse spelspeler, meldt het Spaanse Sport.

Het zou gaan om de spelers Gabriel Jesus, Bernardo Silva en Eric Garcia. Samen met 100 miljoen euro moeten zij ervoor zorgen dat Messi volgend seizoen in Manchester speelt.

De 33-jarige Argentijn, die al 20 jaar bij Barcelona voetbalt, staat formeel nog een jaar onder contract. Messi beroept zich echter op een clausule die het mogelijk moet maken dat hij transfervrij weg kan. Duidelijk is dat Messi ontevreden is over het beleid van Bartomeu.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van Lionel Messi in de Champions League tussen 2004 en 2020!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.