Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City bereidt bod van 150 miljoen euro voor op Harry Kane'

'Manchester City bereidt bod van 150 miljoen euro voor op Harry Kane'

12 aug 2021, 16:33

Manchester City geeft zich nog niet gewonnen in de strijd om Harry Kane. Volgens transferexpert Fabrizio Romano bereidt de club een bod van liefst 150 miljoen euro voor op de aanvalsleider van Tottenham Hotspur. 

City-trainer Pep Guardiola gaf vorige week toe dat Manchester City zeker zal proberen om Harry Kane in te lijven, maar alleen als Tottenham Hotspur bereid is te onderhandelen over de prijs van de spits. ‘Hij is een speler van Tottenham Hotspur en als Tottenham niet wil onderhandelen, dan houdt het op’, aldus de Spaanse coach, doelend op uitspraken van Tottenham-eigenaar Daniel Levy, die eerder aangaf dat hij Kane niet naar een andere club uit de Premier League laat gaan. ‘Als ze bereid zijn te praten, dan willen Man City en veel andere clubs hem graag vastleggen.’

City is nu bereid om 150 miljoen euro te betalen voor Kane. ‘De strategie van Manchester City is om klaar te zijn…en te wachten’, schrijft Romano

Om Kane was de afgelopen week veel te doen. De aanvoerder van de Engelse ploeg had zich vorige week maandag voor de eerste keer na het EK weer moeten melden bij de Spurs om een aantal medische testen te ondergaan. Hij bleef echter weg en kwam vorige week zaterdag pas opdagen bij Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.