Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City behaalt tegen West Ham twintigste zege op rij

Manchester City behaalt tegen West Ham twintigste zege op rij

27 feb 2021, 16:30

Manchester City is hard op weg naar de zevende landstitel uit de clubgeschiedenis. De koploper versloeg zaterdag West Ham United met 2-1. Het betekende voor Manchester City de twintigste overwinning op rij, alle competities en toernooien meegerekend.

Halverwege stond West Ham nog naast Manchester City. De Portugese verdediger Rúben Dias opende met zijn hoofd na een half uur spelen de score voor het elftal van trainer Josep Guardiola. Kort voor rust maakte aanvaller Michail Antonio gelijk.

De winnende treffer van City kwam, net als het eerste doelpunt, op naam van een verdediger. John Stones schoot halverwege de tweede helft uit een lage voorzet van Riyad Mahrez raak.

Manchester City heeft nu 13 punten meer dan Manchester United en Leicester City. Beide clubs komen dit weekeinde nog in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.