Terug

Volg Vandaag Inside

Manager Rico Verhoeven reageert op kritiek Johan Derksen: 'Zie het als feedback!'

Manager Rico Verhoeven reageert op kritiek Johan Derksen: 'Zie het als feedback!'

20 juni 2023, 16:33

Karim Erja, de manager van Rico Verhoeven, heeft in de podcast Young Ones gereageerd op kritiek die Johan Derksen onlangs leverde op de kickbokser nadat hij te gast was bij Humberto.

Johan zei in Vandaag Inside over het talkshow-optreden van Verhoeven: "Rico denkt: ik moet meedoen. Hij bemoeit zich overal mee en gooit er wat prietpraat tussendoor. Hij heeft de hele talkshow verpest!"

Tekst gaat verder onder de video.

Johan zag Rico Verhoeven bij Humberto: 'Hij heeft de hele talkshow verpest!'
1:26
Johan zag Rico Verhoeven bij Humberto: 'Hij heeft de hele talkshow verpest!'

In de podcast Young Ones blikt Karim Erja, de manager van Verhoeven, terug: "Laatst was er kritiek van Johan Derksen op Rico, die bij Humberto zat. Wat gebruikelijk is bij een talkshow, wat de redactie vraagt, is: het zou fijn zijn als je lekker meepraat, als je je mengt. Rico kan best wel goed praten en praat lekker mee. Toen zei Johan Derksen geloof ik: die gozer verziekt heel het programma, hij zit maar mee te lullen."

"Heel veel mensen reageerden (op Johan, red.): Klootzak, wat zegt hij nou?! Maar Rico en ik reflecteren dan," vertelt Erja. "Dat Rico het er niet mee eens is, is één, maar aan de andere kant zeggen we ook tegen elkaar: hij pakt iedereen aan en misschien moeten we het oppakken als: was het teveel? Dat hij (Johan, red.) het heel extreem schetst als: Rico verziekt heel het programma, is misschien een uitvergrote vorm van iets wat veel kleiner was." De manager van Verhoeven is van mening dat er iets positiefs te halen is uit de woorden van Johan: "Pak het als een advies, en niet als negatief. Je kan het ook zien als: we nemen dat juist mee. Ga niet constant het slachtoffer uithangen. Zie het als feedback en bedenk: wat kan ik ermee?"

Erja denkt ook dat het goed is om mensen die uitersten van elkaar zijn, eens tegenover elkaar te zetten. Hij noemt Johan Derksen en spelers van het Nederlands elftal als voorbeeld: "Ik denk dat Derksen best wel geprikkeld kan worden door hen, maar andersom is het ook goed dat iemand gewoon heel rauw spiegelt. Als die twee in een gesprek zouden gaan, denk ik dat er begrip zou ontstaan voor elkaar. En tuurlijk wil je dat filmen, vanuit het publiek bezien, maar eigenlijk zou je het zonder camera's moeten doen voor het echte effect. Kijk naar overeenkomsten en niet naar verschillen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.