Terug

Volg Vandaag Inside

Man Utd zonder Cavani en Martial naar Leipzig

Man Utd zonder Cavani en Martial naar Leipzig

8 dec 2020, 13:00

Manchester United gaat zonder de aanvallers Edinson Cavani en Anthony Martial naar Duitsland voor de beslissende groepswedstrijd in de Champions League tegen RB Leipzig. Cavani en Martial vielen zaterdag geblesseerd uit tijdens het gewonnen competitieduel met West Ham United (1-3). Hoewel het volgens manager Ole Gunnar Solskjaer om lichte blessures gaat, moeten ze de confrontatie met Leipzig overslaan.

De Braziliaanse middenvelder Fred is geschorst, wat Donny van de Beek mogelijk weer de kans biedt op een basisplaats. Doelman David De Gea en linksback Luke Shaw keren na blessures terug in de selectie van Solskjaer.

In groep H hebben ManUnited, Leipzig en Paris Saint-Germain allemaal 9 punten. Twee clubs gaan door naar de knock-outfase. PSG, de verliezend finalist van vorig seizoen, neemt het in het eigen Parc des Princes op tegen het uitgeschakelde Basaksehir. Solskjaer heeft met zijn ploeg tegen Leipzig genoeg aan een gelijkspel om door te gaan. De Engelsen wonnen eind oktober op Old Trafford met maar liefst 5-0 van de Duitse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.