Terug

Volg Vandaag Inside

ManUnited zonder De Gea tegen Liverpool

ManUnited zonder De Gea tegen Liverpool

16 okt 2019, 23:10

Doelman David De Gea van Manchester United zal de thuiswedstrijd zondag tegen koploper Liverpool moeten missen. Volgens coach Ole Gunnar Solskjaer dient de Spaanse keeper nader medisch onderzoek te ondergaan. Hij verliet dinsdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden (1-1) geblesseerd het veld. De Gea leek last te hebben van zijn lies. "Ik denk niet dat hij erbij is. Na een scan weten we meer", liet Solskjaer weten.

Sergio Romero (ex-AZ) zal De Gea op Old Trafford vervangen. De Argentijnse reservekeeper komt normaal gesproken alleen in de Europa League of de Engelse League Cup in actie.

De Franse international Paul Pogba is bij ManUnited nog niet hersteld van een enkelblessure. Ook Jesse Lingard, die eerder deze maand tegen AZ voor de Europa League (0-0) geblesseerd raakte, is nog niet speelklaar. Anthony Martial, Luke Shaw en Aaron Wan-Bissaka daarentegen zijn dicht bij een rentree.

Liverpool is na acht duels nog zonder puntverlies in de Premier League. ManUnited won pas twee keer en staat op de blamerende twaalfde plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.