Terug

Volg Vandaag Inside

Man United weken zonder Lingard en Martial

Man United weken zonder Lingard en Martial

15 feb 2019, 17:53

MANCHESTER (ANP) - Manchester United moet Jesse Lingard en Anthony Martial twee tot drie weken missen. Het aanvalsduo raakte dinsdag geblesseerd in het verloren duel (0-2) met Paris Saint-Germain (PSG) in de achtste finales van de Champions League. Ze missen in ieder geval de twee komende wedstrijden tegen Chelsea (in de FA Cup) en Liverpool (competitie).

,,Het ziet ernaar uit dat we ze wel een aantal weken kwijt zijn'', zei trainer Ole Gunnar Solskjaer. Martial en Lingard hebben allebei spierblessures in een bovenbeen. Mogelijk zijn ze ook nog niet beschikbaar voor de return tegen PSG op 6 maart. De twee aanvallers zijn dit seizoen vaste waarden in de ploeg van United, de nummer vier in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.