Terug

Volg Vandaag Inside

ManUnited met schrik vrij bij Bournemouth

ManUnited met schrik vrij bij Bournemouth

3 nov 2018, 16:47

BOURNEMOUTH (ANP) - Manchester United heeft in blessuretijd alsnog de zege gegrepen bij Bournemouth. Het duel leek in 1-1 te gaan eindigen totdat invaller Marcus Rashford in de 92e minuut van dichtbij alsnog de winnende treffer binnenschoot.

De thuisploeg begon aanvallend en zag dat beloond worden door Callum Wilson. Die tikte een voorzet van Junior Stanislas achter doelman David De Gea. United, waar coach José Mourinho spits Romelu Lukaku buiten de selectie had gelaten, kwam nog voor rust op gelijke hoogte via Anthony Martial. De Fransman schoot binnen op aangeven van Alexis Sánchez.

In de tweede helft werd United steeds sterker, nadat De Gea nog redding had gebracht op een schot van David Brooks. Rashford werd in blessuretijd vlak voor het doel aangespeeld. Hij controleerde de bal in twee instanties en schoot onhoudbaar raak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.