Terug

Volg Vandaag Inside

ManUnited met Alexis Sánchez tegen Arsenal

ManUnited met Alexis Sánchez tegen Arsenal

24 jan 2019, 11:53

MANCHESTER (ANP) - Aanvaller Alexis Sánchez kan spelen in de bekerwedstrijd van Manchester United tegen zijn oude club Arsenal. De 30-jarige Chileen keert voor het eerst terug in het Emirates-stadion sinds zijn transfer naar Manchester, een jaar geleden. De twee grootmachten treffen elkaar in de vierde ronde van de FA Cup.

Sánchez miste de laatste duels van ManUnited wegens een blessure, opgelopen in de vorige bekerronde tegen Reading. ,,Hij zal meedoen", zei manager Ole Gunnar Solskjaer. ,,Ik denk dat hij het heerlijk vindt als het publiek tegen hem is. Bij een voetballer gaat dan de trots opspelen, je denkt: ik zal het jullie wel eens laten zien. Hij is heel goed in de training, zijn houding is heel scherp en hij zal genieten van de wedstrijd."

Solskjaer kan niet beschikken over Marouane Fellaini, Chris Smalling en Marcos Rojo. Het trio deed ook al niet mee in de laatste competitiewedstrijd, tegen Brighton & Hove Albion. De Noorse trainer kondigde een of twee veranderingen in zijn ploeg aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.