Terug

Volg Vandaag Inside

Man United kiest voor vrijwilligerswerk in plaats van salarisverlaging

Man United kiest voor vrijwilligerswerk in plaats van salarisverlaging

9 apr 2020, 18:28

Manchester United moedigt zijn personeel aan vrijwilligerswerk te doen voor de nationale en lokale gezondheidsdiensten in Engeland tijdens de coronapandemie. De club betaalt in dat geval hun salaris volledig door, stelt de club uit de Premier League.

ManUnited heeft ook medische hulpmiddelen gedoneerd aan de NHS, de nationale gezondheidsdienst. Verder heeft het zestien voertuigen beschikbaar gesteld voor koerierswerk. "We hebben vrijwilligers paraat die meteen kunnen bijspringen als de NHS daar om vraagt", aldus de club, die ook stadion Old Trafford heeft aangeboden als tijdelijk centrum voor bloeddonaties.

De spelers van de vermogende voetbalclub hebben eerder al ingestemd 30 procent van hun salaris te doneren aan onder meer de plaatselijke ziekenhuizen. Ook hebben ze toegezegd mee te werken aan liefdadigheidsacties om geld in te zamelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.